DIGI
Digi arjessamme
KESKIVIIKKOisin KLO 18.00-19.00
Digihenkisille suunnattu webinaarisarja robotiikasta, sosiaalisesta mediasta ja kehittyvästä teknologiasta!
Instagram haltuun
KESKIVIIKKO, 19.2.2020, KLO 18.00-19.00
Satu Rämö
Instagramilla on maailmassa yli miljardi käyttäjää. Siellä jaetaan päivittäin yli 95 miljoonaa valokuvaa tekstisaatteineen. Instagram on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Se on yrityksille ja muille organisaatioille mahdollisuus käydä suoraa keskustelua asiakkaiden ja sidosryhmän jäsenten kanssa. Insta on myös kätevä paikka havainnoida alan uusimpia trendejä, tutustua organisaatiolle tärkeisiin mielipidevaikuttajiin ja rakentaa yrityksen brändiä.
Kolme neljästä Instagramin käyttäjästä on kertonut tehneensä ostopäätöksen näkemänsä Instagram-postauksen perusteella ja neljä viidestä Instagram-käyttäjästä seuraa ainakin yhtä yritystä.
Nämä mahdollisuudet kannattaa totisesti käyttää hyväksi!
Tässä webinaarissa tutustumme Instagramiin viestintäkanavana, opettelemme rakentamaan yritykselle (tai itselle) tuloksekkaan Instagram-tilin ja käymme läpi vinkkejä Instagramin halutuunottoon. Keskustelemme myös siitä, kuinka Instagramia voi käyttää tulokselliseen vaikuttajamarkkinointiin.
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:
Haluat löytää tehokkaimmat (mutta ei liian kalliit) keinot viestiä tärkeille sidosryhmille.
Haluat ymmärtää, miten Instagram toimii ja miksi se on organisaatioille tärkeä viestintäkanava.
Haluat oppia rakentamaan organisaatiosi näköisen Instagram-profiilin (samoja vinkkejä voit hyödyntää myös henkilökohtaisella Instagram-tilillä).
Haluat oppia tekemään tuloksellista sisältöä Instagramiin.
Haluat kysyä Instagramin käyttöön ja IG-markkinointiin liittyviä kysymyksiä ja saada niihin yleistajuisia vastauksia.
Satu Rämö
Satu Rämö on viestintäalan ammattilainen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus markkinointiviestinnän alalta. Satu tuottaa oman yrityksensä kautta tarinoita ja tietoa vaikuttajamarkkinoinnin kanavissa, applikaatioina, kirjoina, oppimateriaaleina, lehtijuttuina ja podcasteina. Parhaimmillaan hän on tehdessään kovista faktoista koukuttavaa ja vastaanottajaa kiinnostavaa viihdettä. Tutustu Satuun Instagrammissa.
Robotti työkaverina
15.4.2020, klo 18:00-19:00
paulina iiskala
Pidätkö robotteja uhkana? Mitä jos ne vievät sinun työsi? Robotteja kehitetään, jotta robotit tekisivät mm. useita toistoja vaativat työt ja näin ihmiskapasitettia vapautuu muuhun. Robottien tarkoitus ei ole viedä sinun työtäsi, vaan helpottaa sitä. Robotit voivat tehdä myös työtä, johon ihminen ei pysty. Laitilassa työskentelee yksi Suomen viidestä Lokomat-robotista, joka auttaa ihmisiä kuntoutumaan. Robotiikan avulla voidaan moninkertaisesti tehostaa mm. AVH-potilaiden kuntoutusta. Webinaarissa kuulet, millaista on työskennellä robotti työkaverina.
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:
Olet kiinnostunut robotiikan mahdollisuuksista työelämässä.
Suhtaudut robotteihin epäilevästi.
Haluat tietää, miten työskentely robotin kanssa onnistuu.
PAULINA IISKALA
Paulina Iiskala valittiin vuonna 2015 vuoden fysioterapeutiksi. Hän toimii Laitilan Terveyskodin myynti- ja kehittämispäällikkönä. Paulina on aktiivinen fysioterapeuttisen kuntoutuksen edistäjä, jonka erityisosaamista ovat muun muassa ikäihmisten kuntoutus ja neurologinen fysioterapia. Paulina suhtautuu robotikkaan positiivisesti ja hänen työkaverinaan onkin Lokomat-robotti.
Tekoäly
17.6.2020, klo 18:00-19:00
VILLE SUVANTO
Tässä webinaarissa luodaan ymmärrystä tekoälystä, joka tulee lähitulevaisuudessa hiipimään kaikkialle ja näkymään konreettisesti meidän jokaisen työssä ja elämässä.
Tekoäly kuulostaa hienolta ja monimutkaiselta, vaikka käytännössä se ratkaisee hyvin yksinkertaisia ongelmia. Itse sana nousee esiin eri tilanteissa, mutta kuinka hyvin ymmärrämme missä vaiheessa tekoälyn hyödyntäminen on, millaisia konkreettisia onnistuneita toteutuksia on jo otettu käyttöön tai miten työnkuvamme tulevaisuudessa voi muuttua tekoälyn vaikutuksesta? Näitä kysymyksiä pohdimme webinaarissa käymällä läpi konkreettisia toteutuksia ja esimerkkejä, miten tekoälyä jo hyödynnetään.
Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa:
Mitä tekoäly nykyään tekee, miten se jo auttaa meitä
Miten eri palvelut on oikeesti rakennettu
Mihin tekoälyn "älykkyys" oikeastaan perustuu
VillE SUVANTO
Ville Suvanto toimii ohjelmistoyritys CGI:n Advanced Analytics Solutions yksikössä AI liiketoiminnan vetäjänä. Villen työpäivät pyörivät "isojen ongelmien" ympärillä. Tiiminsä kanssa hän auttaa asiakkaitaan luomaan arvoa datasta hyödyntäen analytiikkaa ja tekoälyä. Lopputuloksena syntyy yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat meidän elämäämme.
Somelähettilääksi?
11.11.2020, klo 18.00-19.00
JARKKO DAHLSTRÖM
Somelähettiläs toimii sosiaalisessa mediassa. Hän jakaa edustamansa organisaation postauksia ja tietoa palveluista, twiittaa, jakaa kuvia Instagramissa ja vaikka kirjoittaa blogia. Tärkeintä on, että hän edistää positiivista työnantajakuvaa. Työnantajat haluavat yhä useammin työntekijöidensä toimivan oman organisaationsa lähettiläänä. Oman organisaation sisäiset somelähettiläät tuovat uskottavuutta. Miten onnistua tässä?
Tämä webinaari sopii sinulle, jos…
Vaikutat sosiaalisessa mediassa
Haluat vaikuttaa sosiaalisessa mediassa
Haluat tietää miten edistää positiivista työnantajakuvaa
Haluat vinkkejä miten toimia somelähettiläänä
Jarkko Dahlström on toiminut rekrytoinnin, työnantajakuvan ja sosiaalisen median asiantuntijana yli 10 vuoden ajan. Hän on tehnyt käytännön rekrytointi- ja työnantajakuvatyötä erilaisissa organisaatioissa sekä kouluttanut rekrytoinnin käytäntöjä sekä strategiaa. Rekrytoinnin kokemusta ja näkemystä hänellä on erilaisilta toimialoilta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Lisäksi hän on valmentanut sosiaalisen median hyödyntämistä organisaatioissa sekä työnhakijoille. Jarkko on käyttänyt LinkedIniä työssään vuodesta 2008 lähtien. LinkedIniä hyödyntäen hän on etsinyt osaajia työtehtäviin, kehittänyt omaa ja muiden osaamista sekä hyödyntänyt kanavaa markkinoinnillisesti. Hän on lisäksi kouluttanut LinkedInin käyttöä organisaatioissa sekä työnhakijoille. Jarkolla on valmennuksissa käytännönläheinen ote, joka antaa kaikille mahdollisuuden oppia ja kehittyä.
Tiedettä kaikille
9.12.2020, klo 18.00-19.00
ville mäkipelto
Youtube on vain nuorille ja videoiden sisältö on pinnallista viihdettä? Tubettajia on erilaisia ja myös tieteestä voi tubettaa kiinnostavasti. Youtube tuo tubettajalle runsaasti lisää näkyvyyttä ja tämä auttaa niin bisneksen teossa kuin rahoituksen haussakin. Miten tuottaa kiinnostavaa sisältöä? Mistä aloittaa tubettaminen? Mitä kaikkea tuleekaan huomioida? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat webinaarissa vastauksen.
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:
Mietit onko järkeä tubettaa ”aikuisena” ja kärsiikö ammattiylpeys siitä.
Haluat tietää, miten aloittaa tubettaminen.
Kaipaat vinkkejä sisällön luomiseen ja tube kanavasi löytämiseksi.
Ville Mäkipelto
Ville Joonas Mäkipelto on tubettaja ja teologian tohtori. Mäkipelto tuottaa kanavalleen tietovideoita, joissa hän käsittelee ihmismieltä ja maailmankaikkeutta erilaisista näkökulmista. Videoiden teemat liittyvät muun muassa psykologiaan, uskontoihin, historiaan, salaliittoteorioihin ja erilaisiin kulttuureihin. Villen youtube-kanavalla on jo lähes 70 000 tilaajaa.